Asiakaskokemukset

Valmennuksissani haluan aina tarjota asiakkaalle oivalluksia ja kokemuksia uusien tietojen ja taitojen kautta.

Lue alta tarinoita valmennusasiakkailtani Personal Trainerin ja Psyykkisen valmennuksen palveluista.
Swaippaamalla sivulle löydät lisää kirjoituksia ja alhaalta pääset halutessasi jättämään oman kommenttisi!

 

Satu, 31v

"Lähdettiin Tonin kanssa työstämään ajatusta siitä, miten löydetään intoa ja motivaatiota liikkumiseen oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi sen jälkeen kun oma aktiivipeliura joukkueurheilun parissa on päättynyt.

Toni ei luvannut oikotietä onneen vaan konkreettisia harjoitteita, keskustelua -suurin työ oli tehtävä itse omassa mielessä. Lupaus toteutui. Tapaamisissa tehdyt harjoitteet pakottivat mielen todella töihin ja harjoitusten avulla pääsi pureutumaan syvälle hankaliltakin tuntuviin ajatuksiin ja käsityksiin omasta itsestä. Harjoituksista sai myös työkaluja arkeen, esimerkiksi niihin hetkiin kun liikkumaan lähteminen tuntui hankalalta ja lenkkarit teki mieli jättää kaappiin.

Koko prosessin aikana Toni oli vahvasti läsnä ja auttoi hankalissa paikoissa kysymällä juuri oikeita kysymyksiä tai tiivistämällä keskusteluista juuri ne oleelliset pointit. Keskusteluissa ja harjoituksissa Toni uskalsi kannustaa ja myös haastaa minua kyseenalaistamaan omia ajatuksiani. Tapaamisten välitön ja rento tunnelma loi turvallisen ja hyvän ilmapiirin, jossa vaikeistakin asioista pystyi keskustelemaan rehellisesti.

Jos olet valmis hyppäämään työhaalareihin ja työstämään omaa ajatusmaailmaa, suosittelen Tonia. En tiedä onko sattumaa mutta tällä hetkellä liikunta on taas normaali osa arkeani. Vielä on töitä tehtävänä mutta suunta on vahvasti oikea. Liikunnan ilo on taas löytynyt!"

Y-Tunnus: 2826057-6

Talinkorventie 11 C 86

20320 Turku

  • @coachvilander
  • @coachvilander

© 2020 Toni Vilander