Kuka olen?

Kerron hieman itsestäni, jotta tiedät minkälaisen kaverin matkassa olet ja päästään valmennuksissa keskittymään vain sinuun. Olet tutustumassa oikeaan henkilöön, jos kaipaat...
- ihmislähtöistä ja aidosti läsnä olevaa valmentajaa
- asiantuntevaa rinnallakulkijaa matkallesi kohti omia tavoitteita
- työkaluja kestävän muutosprosessin toteuttamiseen

- tukea omien arvojen tunnistamiseen ja tavoitteenasetteluun

 

Tällä hetkellä teen lähivalmennuksia Turun Peltolassa sijaitsevalla ValmennusStudiolla, jonka lisäksi toimin Personal Trainerina merenkulkijoille suunnatussa ForMare-hyvinvointiohjelmassa ja uunituoreessa morsiamille suunnatussa LYYLI - Bridal & Wedding -hääyhteisössä.

Pitkä ja monipuolinen tausta liikunnan ja hyvinvoinnin parissa on jatkuvasti kasvattanut kiinnostusta kokonaisvaltaiseen ja ratkaisukeskeiseen valmennukseen

 

Suurimman osan urheiluelämästäni olen viettänyt salibandyn parissa, jonka myötä jo 15-vuotiaana ajauduin sattumusten kautta tekemään myös valmennustyötä. Salibandyn ohella omiin harrastuksiin on kuulunut myös lukuisat muut palloilulajit, kamppailulajit sekä kehonpaino- ja kuntosaliharjoittelu. 

Kun parikymppisenä siirryin työskentelemään psyykkisesti oireilevien sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten pariin harrastus- ja koulumaailmaan, aloin ymmärtämään ihmistä ja valmentamista entistä suurempana kokonaisuutena. Tästä eteenpäin olen halunnut pyrkiä aina mahdollisimman yksilölliseen työskentelyyn kaikkien valmennettavieni kanssa. Mikään resepti tai ohjelma ei toimi meille kaikille samalla tavalla.

Nyt olen yli 10 valmennusvuoden aikana mm. opettanut tuhansille lapsille ja nuorille sekä fyysisiä että psyykkisiä taitoja, ohjannut sadoille työikäisille aikuisille monipuolisia liikunnan ryhmävalmennuksia, tehnyt lukuisia yksilövalmennuksia elämäntapamuutosten ja urheiluvalmennuksen parissa sekä kouluttanut itseäni useilla monialaisilla täydennyskoulutuksilla.

Valmennustyön suolana valmennettavien saavutukset ja oivallukset

Haluan, että minulla on valmentajana aina jotain uutta annettavaa ja opetettavaa valmennettavilleni. Parasta ja palkitsevinta työssäni on se, kun joku minun ansiostani pääsee eteenpäin kohti itselleen tärkeitä asioita. Jos en koe, että pystyn olemaan aidosti avuksi juuri sinun tilanteessasi, nostan rehellisesti lapasen ilmaan ja olen apuna sinulle sopivan ammattilaisen löytämisessä.

 Psyykkinen valmentaja - Trainer4You (2019)
Movement & Mobility Instructor - Spartan Academy (2019)
Voimavalmentaja - Spartan Academy (2019)

Kuntosalivalmentaja - Trainer4You (2020)

APT® Auktorisoitu personal trainer - Trainer4You (käynnissä)
Liikkeen laadun asiantuntija - Trainer4You (käynnissä)

Y-Tunnus: 2826057-6

Talinkorventie 11 C 86

20320 Turku

  • @coachvilander
  • @coachvilander

© 2020 Toni Vilander